risteilyreissu

Sekalainen satsi kuvia meidän taannoiselta ruotsin risteilyltä. Oikein hauska ja pallomerellinen reissu, jonka välissä kävimme pikaisesti shoppailemassa maissa. Kamera valitettavasti lepäili tällä kertaa suurimman osan hytissä, ja vähän harmittaa etten Tukholmassa sitä kaivanut laukusta esille, mutta  kaunis sää, kaupat ja fiilistely voittivat ja ainoastaan instagramiin nappasin muutaman turistikuvan hätäisesti. Meidän edellisestä risteilystä olikin vierähtänyt tovi ja nyt talvilomalla meillä vihdoin oli hyvä sauma päästä vähän pois perusmaisemista, joten lähdimme vähän tuulettumaan laivalle ja Tukholmaan. Pienen miehen ehdoilla mentiin ja arvaten saattaa missä sitä sitten muutama päivä laivalla hengailtiin, no pallomeressä tietenkin! Miniloma teki oikein terää ja piristi kummasti meitä kaikkia. Nautittiin Tukholman keskustan shoppailutarjonnasta, auringonsäteistä, käveltiin paljon ja herkuteltiin. Seuraavaksi voisikin sitten suunnitella vähän pidempää reissua…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s