Sunnuntaibrunssi Luonan, Mainion ja Pop up kemujen tapaan!

Menoa ja meininkiä lapsille temppuradan muodossa, mageita tuotteita, askartelua, maukasta herkkuruokaa, uusia tuttavuuksia ja hersyvää naurua. Näistä kaikista ja paljon muusta kivasta oli tehty eilinen sunnuntaibrunssi. Sain nimittäin kutsun koko perheelle päästä tutustumaan uusiin ja itseäni kovasti kiinnostaviin suomalaisyrityksiin, uudenlaiseen lastenvaatemerkki Mainioon, laadukkaaseen kalustesarja Luonaan ja valloittavaan juhlakauppa Pop up kemuihin brunssin muodossa.

Kauniiksi laitettu käytävätila ja liikkasaliin rakennettu temppurata oli kyllä mahtava idea yksinkertaisuudessaan! Puhumattakaan kattauksesta, kalusteista ja vaatteista, joita pääsin hipeltämään samalla kun pojat riehuivat keskenään.

Erityisesti ihastuin Mainion ruutuihin, Luonan havuvanerisiin hyllyihin ja kuvissakin näkyvään talonaulakkoon. Ja Pop up kemujen persoonalliset juhlatuotteet olivat vaan niin hauskoja että seuraaviin synttäreihin tiedän mistä tilaan kattausmatskut.

Koko perhe viihtyi!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s