uusi villitys?

Nämä naurattavat niin että pissa meinaa tulla housuun! Ja koukuttavat pahasti. Ihan superhauskoja!  Skeittaavia pandoja, leikitteleviä undulaatteja, tiikeriperheitä ja mitä kaikkea muuta! Ei näihin voi olla tykästymättä. Eilen illalla instagramissa bongasin yhden eläinpään ja huomasin muutaman tägäyksen jälkeen koko instagramin olevan täynnä eläimiä. En millään meinannut päästä nukkumaankaan kun  jäin ihan koukkuun kuvien muokkaukseen ja toisten IG-kamujen kuvien katselemiseen. Selvästikin uusi buumi! Oletko jo laittanut omasi jakoon?
Jos et, niin  haastan sinut  hassuttelemaan Animal face -appsilla. Sillä pääset muokkaamaan kuvia ja sen jälkeen jaa ne ihmeessä hashtagillä #rockthathead tai #animalfaces , josta löydät muidenkin älyttömiä sekä hellyyttäviä eläinnaamoja! 
Meidän perheen eläinpäät löydät lisää instagram profiilista kutikutimiiu

Hassuttelua tiistaihin!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s