pizzaa ja chillailua

Sunnuntaichillailua ja pizzaa, ei sen kummempaa. Maistui koko perheelle ja jäi vielä maanantain eväiksikin muutama slaissi. Valo sai itse täyttää oman pienen pizzansa ja sen ansiosta luulen sen maistuneenkin niin hyvin. Simppelillä ohjeella mentiin tälläkin kertaa!
Monet pizzapohjat koklanneena mielestäni parhaan pohjan saa aikaan durumvehnäjauhoista, pussin ohjeen mukaan. Pohjasta tulee rapea ja ”kevyt” eikä ollenkaan leipämäinen jos sen kaulii todella ohkaiseksi. Turpoamisaika lienee hyvä olla n.30min. Tomaattikastikkeen tein alla olevan ohjeen mukaan ja täytteiksi laittettiin oman maun mukaan fetaa, mozzarellaa, pekonia, jauhelihaa, aurinkokuivattuja tomaatteja, salamia, ananaspaloja ja barbeque-kastiketta. 

Tomaattikastike:
tomaattimurskaa (mutti) 1tölkki
paseerattua tomaattia (mutti) 1purkki
tomaattipyreetä (luomu) 4-6rkl
basilikaa
2 valkosipulinkynttä
hippunen suolaa
hippunen sokeria


Maukasta viikkoa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s