Sisustusbloggareiden kirppiksellä

Niin kuin moni muukin, olimme myös Valon kanssa jonottelemassa sisustusbloggareiden kirpparille lauantai aamusella. Rattaat heivattiin oven pieleen ja lapsi sylissä yritin kurkistella sinnetänne. No kuten arvata saattoi, niin eihän siitä mitään tullut. Onneksi mieheni riensi hetkeksi apuun ja sain tovin kurkata pöytiin. Kaikilla oli kaikkea kivaa myytävänä ja olisin voinut kotiuttaa vaikka ja mitä! Piti oikein miettiä mille tavaralle on tarvetta ja muutama juttu jäi hippasen harmittamaankin kun en ostanut…
Kotipalapelin Rilla oli tehnyt supermakeita hattuja joista kaverukset Valo ja Max saivat oivat kesälätsät, Varpusen Susannalta ostin mustavalkoisen tarjottimen, Weekdaycarnival:n Riikalta kivoja postikortteja edullisesti ja NHWY:n Kaisalta ystäväni mökille kaunisteen käsipyyhkeen. Olin erittäin iloinen näistä pienistäkin ostoksista, vaikka tiesin olevan paljonpaljon muutakin ihanaa tarjolla. Huipputapahtuma ja oli todella mukavaa nähdä tuttuja! Tästä  intoutuneena ajattelin varata taas kevääksi kirpparipöydän mitä pikimmiten, päästä omista joutavista tavaroista eroon ja kierrättää.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s