Sylvanian families + GIVEAWAY

Pieni Sylvanian families herttainen oravaperhe ja adoptoitu sievä puputyttö muuttivat meille muutama viikko sitten taloineen ja tavaroineen. Saimme Valon kanssa mainion mahdollisuuden blogin kautta tutustua meille aivan uusiin leluihin, joista on lähiviikkoina ollut paljon iloa. Pienet eläinhahmot ovat niin söpösiä ja heidän tavaransa pikkuriikkisiä yksityiskohtia myöten.  Olenkin ihan hämilläni kuinka yllättävän hyvin pakkauksen mukana tulleet osat ovat  pysyneet tallessa ja eläinperhe löytyy aina talostaan. Hauskaa on seurata kuinka Valo lähtee mukaan leikkiin, innostuu ja keksii mitä kukin hahmo puuhailee. Vaikkakaan ei vielä niin pitkään jaksa saman asian parissa puuhata, mutta kiinnostusta löytyy. Kävin myös tutkailemassa täältä mitä kaikkea muuta Sylvanian families -sarjaan kuuluu ja voi herttinen että tekisi mieli alkaa heti keräilemään lisää Sylvanian families eläinperheitä ja tilpehööriä. Myönnän että sormet syyhyten tekisi mieli myös vähän sisustaa tuota taloa. Enkä usko että olen ainoa äiti-ihminen jolle nämä uppoo, vai? 
Sain myös blogiini arvottavaksi yhden söötin Sylvanian families pupun+telttailusetin (4+), mikä sisältää yli 15 osaa. Kesäinen paketti joko omalle lapselle tai miksei lahjaksi! Kannattaa osallistua!
Kommentoi, niin pääset osallistumaan arvontaan!
Lisäarvan saat jos liityt Bloggerin kautta KUTIKUTIn lukijaksi.
Arvonta päättyy sunnuntaina 4.5.14. ONNEA arvontaan ja iloa uuteen viikkoon!

________________________ARVONTA PÄÄTTYNYT________________________

Sylvanian families -tuotteita löydät myös hyvin varustetuista tavarataloista ja lelukaupoista.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s