Mökkireissu

Otimme naisten kesken irtioton huhtikuussa ystävämme Lauran ja Jannen mökille, Tyynelään. Vuokrasimme paljun, pidimme tapas-nyyttärit, pukeuduimme lämpimästi villasukkiin ja nautimme taas yhden illan hyvin syöden, juoden ja nauraen. Olemme kaikki saman ikäisiä, mutta hyvin erilaisissa elämäntilanteissa olevia pitkän matkan ystäviä joista yhden olen tuntenut 5-vuotiaasta lähtien, toisen 6-vuotiaasta lähtien ja osa on tullut ystävän kautta ystäväksi. Kaikki yhtä rakkaita. Välillä tuntuu itsestäni että viikot vierähtävät niin nopeasti ohitse eikä perheen, työn ja arjen keskellä vain yksinkertaisesti ehdi eikä jaksa kahvitella, saatika käydä suurinpiirtein missään, joten nämä hetket vain ystävien seurassa ovat mitä parhainta piristystä. Tyynelässä oli myös kaunista kuin missä ja tuntui kuin olisi ollut pitempääkin poissa, sen verran rentoutuneena palasi äiti kotiin tältä mökkireissulta.
Rentouttavaa maanantaita ja pitäkää ystävistä kiinni ❤
Lauran käsityö- ja lifestyleblogi // http://www.sateenkaariajaserpentiinia.fi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s