RÄYH!

On fanipaitaa, mikrofonia, dvd:tä ja pehmolelua… Ja nyt on ensimmäinen hevisaurus keikkakin koettu. Hellyyttäviä rokkaavia sauruksia ja livenä aika mainio bändi, vaikkakin vähän jänskätti ja odottaminen kävi hippasen tylsistyttämään välillä. Paluumatkallakin kuunneltiin autossa jurahevareita ja Milli Pilli pehmolelu otettiin kainaloon heti kotiin päästyä. Kaikki tämä fanitus lähti marraskuussa yhden musiikkivideon näkemisestä ja suuresta rakkaudesta dinosauruksiin, joita onkin jo melkoinen kokoelma.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s