festariasu ja kengät

Vimma yllätti Valon ja minut iloisesti tuossa kuukausi sitten hurmaavilla inkakuvioisilla leggareille ja vihdoin on ollut säitä pistää ne jalkaan. Oi iloa! Meidän leggaripoitsu on moisista ihan innoissaan! Matsku on mukavan hengittävä vähän lämpimämmälläkin säällä ja istuvuus on todella hyvä. Itse kun olen bongaillut tänä kesänä erityisen paljon aikuisten inkaprinttejä, niin on kivan vaihtelevaa että  skideillekin löytyy samisteltavia vaatteita. Raikkaita värejä ja kuoseja!
Lisäksi olen saanut kyselyitä Valon uusista kesäkengistä, mitkä ovat peräisin myös Vimmalta. Joulun aikaan pop up shopissa oli myynnissä hopeanvärisenä kyseisiä kenkiä joita jäin kovasti pohtimaan, mutta värinsä puolesta en niitä kuitenkaan kotiuttanut. Pistin kuitenkin Marjutille kyselyä jospa jostain jemmasta löytyisi muitakin värejä, ja kappas. Vimman kätköistä löytyi juuri oikean kokoiset mustat joita oli vielä muutama koko jäljellä. Valon herkkyys varpaiden väliin menevälle hiekalle ja kiville on erityisen häiritsevää hänen itsensä mielestä, eikä tavalliset sandaalit tule kysymykseenkään, joten nämä ovat täydelliset kesä”sandaalit”. Laadukkaat, nahkaiset käsintehdyt minimalistiset tossut joissa lapsen jalka pääsee kehittymään oikeaan suuntaan mm. ohuen pohjansa ansiosta. Näillä tepastellaan mielellään eikä pienen jalka pääse hikoilemaankaan vaikka kärjet ovat kiinni. Jos kiinnostusta löytyy niin kenkiä voi kysellä yksityisviestillä Vimman facebookin infopostin kautta täältä.

Suosittelen lukaisemaan lähiömutsi-Hannen ”miten valita lapselle hyvät ja oikean kokoiset kengät” -postauksen jos et ole vielä lukaissut. Oikein iskevä ja hyvä aihe näin kesän alkuun kun tarvitsee taas hankkia uusia popoja ja meillä ainakin jalan kasvu oikein huimaa äidin päätä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s