POP FACTORY SHOP ja alekoodi!

Valon supersankarivaihe sen kuin kiihtyy ja täydelliseen ajoitukseen kolahti lähipostiimme supermakea Batman tyynyliina Pop factory shopista. Tämä uusiseelantilainen tuore lastentuotteita suunnitteleva ja valmistava sisarusduo Pop factory shop on pieni perheyritys jonka ideana ja ajatusmaailmana on valmistaa nuorekkaita ja laadukkaita tuotteita perheeltä perheille. Yksinkertaisuudessaan paljon mustaa, valkoista ja harmaata tehosteväreineen. Mitkä tietenkin miellyttävät omaa sisustus- ja lastenvaatesilmääni kovasti. Valo taas enemmän innostui batman hahmosta, ja on sitä mieltä ettei tyynyliinaa saisi enää vaihtaa. Kaiken kaikkiaan viehättäviä printtejä ja aikas kiva tuotevalikoima moneen makuun, sekä erilaisia juttuja pyjamista seinätarroihin. Mitäs mieltä olette? Tässä on tosiaan  omasta mielestäni jotain ihanan aitoa, iloa ja raikkautta. Ja iso plussa ehdottomasti siitä että moni tuote sopii niin tytöille kuin pojille. Suosittelen erittäin lämpimästi kurkkaamaan heidän verkkokauppaansa täältä tai inspiroitumaan vaikkapa Pop factoryn instagram-kuvista täältä. Ja ihan pakko hehkuttaa todella kauniisti ja persoonallisesti paketoituja paketteja jos heiltä jotain kivaa innostutte tilamaan. 

Valloittava Pop factory shop haluaa ilahduttaa siis teitä ihanat blogini lukijat  spesiaali
-15% alekoodilla: Kutikuti. Koodi on voimassa viikon verran, eli 3.6.-10.6.14. 

THANK YOU POP FACTORY ❤
Postaus toteutettu yhteistyössä Pop factory shopin kanssa.

2 vastausta artikkeliin “POP FACTORY SHOP ja alekoodi!

  1. Moi! Mistä olet ostanut Valolle sen nimitaulun? Sinun ig kuvissa monesti näkyy ja se on tosi herkku! 🙂

    1. Annnsofi, oi. se on tilattu netistä. Käy kurkkaa IG:ssä mamamekko, hän niitä tehtailee 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s