denimsamistelua isin kanssa ja tuunatut farkkushortsit

Valon ollessa pienempi ei samistelua oikein tullut ”harrastettua”, mutta nyt pojan kasvaessa olen vähän niin kuin vahingossa huomannut että kyllähän meidän perheestä löytyy molemmilta vanhemmilta ja lapselta samanlaisia vaatteita sekä tennareita. Ja tottakai kun ostan Valolle vaatteita ajattelen käytännöllisyyttä ja mukavuutta, mutta ostan myös vaatteita joista itsekin tykkään. Tämä farkkusamistelu oli sunnuntaina kyllä ihan suunniteltu sen perusteella kun huomasimme miten paljon denimiä kummankin vaatekaapista löytyy. Todellinen doubledenimtiimi!
Molempien farkkushortsit on lyhennetty kokopitkistä farkuista, sillä sopivia shortseja ei enää löytynyt mistään ja shortseissakin mielestäni istuvuus on aivan yhtä tärkeää kuin perusfarkuissa. Isin farkut ostettiin JC:stä, Crocker-merkiltä (49.90€) ja Valon farkut h&m:ltä (19,90€). Sekä molemmat lyhennettiin JC Itiksen lyhennuspalvelupisteellä, jossa farkkujen ostajalle kuuluu lyhennys veloituksetta ja iloiset myyjät tuunaavat farkkujen ostajille päivittäin täydellisesti istuvia shortsejakin peruslyhennyksien lisäksi! Ja ihan pakko mainita että myös muualta ostettujen farkkujen lyhennys ja tuunaus shortseiksi onnistuu JC:llä 20€:lla ja jälki on todella hyvää, tehdasompelukoneen tikkiä.

Nyt vaan sormet ja varpaat ristiin että shortsikelit jatkuvat ja että lämpöä piisaa! Ja mielenkiinnosta on kysyttävä, että onko muut tuunnailleet kesävaatteita tai samisteletteko lastenne kanssa?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s