HURJAT SILMÄT -arvonta

Tanssittiin lauantaiaamun juhannustanssit kotiparketilla HURJAT SILMÄT sisarusduon tahtiin! Pitkästä aikaa ihanan erilaista lastenmusiikkia ja omasta mielestäni kivaa indiepoppia lastentyylillä. Toistuvat kertosäkeet ja tarttuvat melodia iskevät niin lapseen kuin vanhempiinkin, ja tuo ehdottomasti hyvää vaihtelua ainaisiin sauruksiin ja ipanapaan. Levystä mielenkiintoisen tekee ehdottomasti myös se että  hurmaavat 9-vuotias Tuure ja 12-vuotias Alma ovat itse tehneet kappaleet, laulavat levyllä sekä kansitaide on koottu heidän vanhoista piirustuksista. Monilahjakkaan kaksikon albumin on äänittänyt ja tuottanut Husky Rescuesta tuttu Marko Nyberg ja miksannut Samuli Tanner. 
Sain teille lukijoille muutaman HURJAT SILMÄT -levyn arvottavaksi, joten ei muuta kun oikein rentoa sunnuntaita ja osallistukaa ihmeessä arvontaan 30.6.14 mennessä! Kommenttia vain kehiin ja muutama levy lähtee postiin muutaman viikon päästä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s