KESKIKESÄ

Kesä ja kärpäset? No ei ole paljon niitä näkynyt, mutta eipä tuo meidän keskikesää mitenkään pilannut. Kaupungissa ja lähimaastossa keksii aina puuhaa ja tällä kertaa lähdimme päikkäreiden jälkeen perjantai-iltaa viettämään Linnanmäelle. Ei kastuttu laisinkaan, ei paleltu kun oli tarpeeksi vaatetta pakattu päälle ja laitteisiinkaan ei tarvinnut jonotella tuntitolkulla. Valo hurjasteli ensimmäistä kertaa yksin karusellissa ja lintseilyn päätteeksi herkuteltiin hamppareilla. Lauantaina  tehtiin grillausreissu Saloon, rakkaiden ystävien Lauran ja Jannen mökille ja illan päätteeksi ajeltiin  kotiin lämpimään. Eikä juhannusta ilman lettuja, joten sunnuntain sadepäivänä hengailtiin vain kotona ja pidettiin lettukestit kolmistaan, ihan muuten vaan. Siinä se keskikesänjuhla sitten vierähti, ihan arkisissa oloissa ja menoissa. Toivottavasti muillakin sujui juhannus leppoisissa tunnelmissa!
Nyt vain odotellaan niitä heinäkuun kärpäsiä ja auringonsäteitä? 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s