KUTIKUTI sydän KIDEBLOGIT

Ihana kesätuuli ja vihdoin saamme nauttia edes hetken auringonsäteistä! Tänään on myös hyvä  ollu miettiä ja pysähtyä hetkeksi kaiken arkikiireen keskellä ja kirjoittaa hieman tulevasta koskien kutikutia.

Olen nyt pitänyt blogiani kaksi ja puoli vuotta. Siihen on mahtunut paljon muutoksia ja kasvua, niin ihmisenä, äitinä kuin valokuvien ottajanakin. Lapseni täyttää jo pian kolme (!!!!), minä olen vanhentunut muutamalla vuodella (APUA!) ja asuntommekin on kokenut suuren muutoksen tässä samaan syssyyn. Mutta ennen kaikkea tästä blogistani on tullut lemppariasiani. Rakkaus valokuvien ottamiseen, muistojen tallentamiseen, paikka jossa saan hehkuttaa iloisia ja elämänmakuisia juttuja, lastenvaatehöpinöitä ja muuta mukavaa. Olen saanut lisää teitä kultaisia lukijoita, toteuttaa  mainioita yhteistyöprojekteja ja tutustua tämän kautta aivan mahtaviin tyyppeihin. Ja matka tulee jatkumaan, eri osoitteessa vain. Kutikuti muuttaa nimittäin ihan pian KIDEBLOGIEN sivulle! Olen todella innoissani ja häkeltyneenä kun blogiani pyydettiin mukaan ja isolla innolla odotan uusia kuvioita kideläisenä.  Toivon myös sydämeni pohjasta että pysytte meidän messissä ❤

Ilo oloa jok’ikiselle!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s