MOI/MORO/HEI/TERVE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Täällä jännätään! Ihka ensimmäinen postaus kideläisenä ja ajattelin uusillekin kurkkaajille vähän raottaa verhoa ketä täällä oikein kirjoittelee. Niin ja siis ihan hirmuisesti tervetuloa seuraamaan kutikutia! Minä olen Miia, 33-vuotias muotialalla työskentelevä sisustusta, matkailuja, muuten vaan fiilistelyä ja lastenvaatteita rakastava ihanan, kohta 3-vuotiaan Valo-pojan äiti sekä mieheni tuleva vaimo. Blogissa haluan kirjoitella hyvänmielen asioista ja toivon että joku jossain voisi ehkä jotain inspiraatiotakin kokea kuvieni kautta. Kova rakkaus musiikkiin vie meidän perhettä festareille, keikoille ja pienessä kaksiossamme kuunnellaan paljon punkrokkia. Rakkautta on myös perhe ja ystävät <3. Luvassa on siis paljon kuvia ja vähemmän puhetta.

Nähdään pian!

4 vastausta artikkeliin “MOI/MORO/HEI/TERVE

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s