Kesän ensimmäiset festit


festarit2

 

Lämpö ja aurinko helli viime viikonloppuna Helsinkiä ja mekin päästiin vihdoin koko perhe nauttimaan auringosta Alppipuistoon. Kokoperheen tapahtuma oli kerännyt paljon porukkaa paikanpäälle ja ai että jengi oli aivan fiiliksistä auringosta ja musiikista (mm. Maria Gazolina). Mukaan pakkasimme  vähän juotavaa, karjalanpiirakoita ja festarihenkeen haimme Fafa’s:n kojusta pita falafelit. Ja oli muuten todella hyvä että otimme Valolle mukaan omat pikku-peltorit, sillä musiikki soi tällä kertaa todella kovalla ja korvatulehdusten myötä Valon kuulo on todella paljon herkentynyt. Menoa ei paljoa peltorit hatanneet, sillä kesäfiilistä oli kyllä kerrakseen!

Oliko joku muukin mestoilla?

4 vastausta artikkeliin “Kesän ensimmäiset festit

  1. Ei oltu mestoilla tänä vuonna mutta toissavuonna oltiin ja niin taisitte olla tekin. Kiinnitin silloin huomiota teidän tyylikkääseen perheeseen ja suloiseen Valoon ja Valon tyyliin. Sitten kun joskus löysin blogisi niin tajusin heti että tässähän on se sama perhe jonka tyyliä ihastelin Alppipuistossa ajat sitten. Hassua, mutta jäitte tosiaan vahvasti mieleen silloin. Ehkä myös johtuen siitä että meidän jätkä oli puettu samaisena päivänä hyvin samanoloisesti kuin Valo. Oli peltorit päässä, legginsit jalassa, Ramones- paitaa ja converset. Oli pakko sanoa miehellekin että kato tuolla on joku style pikkumies jolla on melko samanlaiset kuteet kuin meidän Onnilla. 🙂

    1. Tintti! Onpa hauska kuulla 🙂 Seuraavan kerran sitten huikkaat morot kun meijät näät! Eiks je? 😉 Noi pienet ramoneissaan on jotain niin söpöä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s