Tanskalainen Black Swan

Kyllähän se syksykin sieltä joskus saapuu, ainakin jos miettii vaatekauppoja. Kuumimmat alet on jo pikkuhiljaa hiipumassa ja  vaateliikkeisiin sekä verkkokauppoihin alkaa hiipimään syksyn uutuudet. Ilokseni sain yhteistyönmuodossa tutustua uuteen Tanskalaiseen Black Swan -nimiseen naistenvaatemerkkiin, jonka valikoima yllättäen ”Minimalist with a twist” -vaikutteilla teki suuren vaikutuksen. Ihanan perusjuttuja joita aina tarvitsee, eikä niitä ole koskaan liikaa! Paljon tyylikästä mustaa, harmaata, valkoista. Selkeitä linjoja ja tarkkaan harkittuja yksityiskohtia, eli juuri sitä simppeliä tanskalaista tyyliä laadukkailla materiaalivalinnoilla. Tykkään! Valinnanvaikeuden jälkeen päädyin yllätysyllätys mustaan tunikaan isoilla etutaskuilla, ohueen 100% villa leopardihuiviin, ohueen puolipitkään takkiin sekä mustaan t-paitaan. Toimii tilaisuudessa kuin tilaisuudessa ja helposti yhdisteltävissä vanhoihin rytkyihin sekä keskenään.

Itse olen enemmän kuin innoissani tästä minulle täysin uudesta merkista, mikä kahdessa vuodessa on Tanskassa kasvanut niin paljon, että haluavat aloittaa myös toimintaansa täällä Suomessa, kotikutsujen muodossa. Eli Black Swan rantautuu syksyllä tosiaan Suomeen uuden syysmallistonsa kanssa järjestäen kotimyyntitilaisuuksia ja etsiikin tällä hetkellä myyntikonsultteja ympäri Suomen. Koko brändin ideana on tuoda meille  kiireisille äideille ja muillekin upeille naisille verkkokaupan sekä kotikutsujen myötä helppous ja mukavuus shoppailuun kellon ympäri joko verkkokaupassa tai järjestäen naisteniltoja joissa myyntikonsultit ovat kertomassa tuotteista ja asiakkaat voivat tilata häneltä suoraan tuotteet kotiin. Vau, ei enää pelkästään Tupperware-lastenvaate-kynttilä -kutsuja, vaan ihan vain meille naisille suunniteltuja designvaatekutsuja! I’m in!

Lähtisitkö kotikutsuille? Entä sytyttikö kevään mallisto?

(Jos kiinnostus heräsi myyntikonsultiksi ryhtymisestä niin lisätietoja löydät TÄÄLTÄ.)

4 vastausta artikkeliin “Tanskalainen Black Swan

  1. Tämä toDellakin osui ja uppos! Hyvännäköisiä vaatteita on nykyään niin hirveän vaikea löytää, kun tarjolla on kaikkialla sitä samaa H&M:ää, Vero Modaa ja Lindexiä… Ja kun vielä sattuu olemaan sen verran rajoittunut, ettei kelpuuta vaatekaappinsa kuin lähinnä mustaa ja harmaata. Tuosta kevään mallistosta löytyi niin monta ihanaa juttua, että lasku olis aivan mahdoton. Jospa vain muutama juttu… Kiitokset vinkistä! 🙂

    1. Mikaela! Kiitos ❤ Joo ja nyt kun tuolla on alet, niin aika kivaan hintaankin saa design-vaatteita tilattua 😉 Kivaa kesää!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s