Maailmanpyörässä

 

”En ole ikinä nähnyt noin isoa maailmanpyörää, mennään!” … Ja siitä sitten hetken mielijohteesta Kauppatorin torikahvilasta pyyhälsimme ihastelemaan Katajanokan ”Finnair Sky Wheel”- maailmanpyörää ja samaan syssyyn sitten liput ja kyytiin. Jengiä ei ollut nimeksikään, vaikka turistibussia oli rivissä monen monta. Vähän tämmöistä ”aikuisiän ahtaanpaikankammoista” hirvitti kömpiä siniseen ilmaistoituun kopperoon, mutta päätin olla yhtä reipas kun poikani ja voitin pelkoni. Oikein hienot maisemat yli Helsingin n.15minuutin ajan (12€/aikuinen) ja paikkana ihan näkemisen arvoinen. Lapsille on terassin yhteyteen tehty viihtyisä leikkipaikka ja aurinkotuoleilla voi levätä ja nauttia kylmiä juotavia, aivan Kauppatorin kupeessa, muutaman sadan metrin päästä Helsigin keskustasta. Kannattaa poiketa vaikka ihan istuskelemaan ja nauttimaan mukavasta paikasta ja merinäkymästä vaikkei pyörän kyytiin menisikään, lasten kanssa tai ilman. Suosittelen lämpimästi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s