KESÄTUKKA JEE


 

Sain paljon kommentteja, kikkakolmosia ja kokemuksia pienten onnistuneista ja ei niin onnistuneista partureissuista sekä kotiparturoinnista tuossa alkukesästä kun niitä kyselin. Ja kuten huomaatte niin kyllä täälläkin on lämmetty jo lyhyemmälle tukalle. Eli kiitos teille kaikista vinkkivitosista ❤ Melkein sain jo harmaita hiuksia siitä välivaihereuhkasta, mutta maltoin antaa ajan kulua, ja aina välillä höpöttelin ”kuinka Anu osaa leikata hienosti lyhyen tukan”, ”kuinka ei enää päätä kutita kun on lyhyet hiukset” ja muita hyviä pointteja Valolle ja kappas, hän innostui ajatuksesta. Kolme viikkoa sitten kampaajaystäväni Anu sai luvan ajaa hiustenleikkuukoneella ilman yhden yhtä mukinaa tai vääntelehtimistä. Siinä hän istui kiltisti, reippaana ja hieman hämmentyneenä itsekseen parturipenkissä (pienenä avituksena matkadvd:stä hevisaurusta). Talvitukka lähti ja kesätukka jäi. Minun pieni-iso poikani ja niin komea. Helpottaa kummasti näillä helteillä kun ei  kokoajan ole hiukset hiessä eikä päänahka ruvella raapimisesta. Kesätukka jee!

Mitäs mieltä olette mallista?

2 vastausta artikkeliin “KESÄTUKKA JEE

  1. Sairaan makee pikkumies ❤ meidän Lukaksella on niin paksut ja itsepäiset hiukset ettei olla uskallettu antaa leikata niitä mitenkään muuten kun jukolan jussi malliin 😀 Toi ois huomattavasti raffimpi!

    1. Kiitos ❤
      No, kyllä täällä kestikin saada leikattua koneella mutta kaikki tyytyväisiä lopputulokseen ja huomattavasti helppohoitoisemmat kuin pitempi tukka 😀

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s