KUMMITÄTSY

Tää kummitätsy on ihan mahtava, ja näillä kahdella on Valon syntymästä saakka ollut todella vahva side. Pikkusiskoni on minun paras ystäväni ja  ja olen erittäin onnellinen että hän otti sylikummin tehtävän vastaan silloin kolme vuotta sitten  ja on Valon elämässä läsnä  ja tukena aina, tapahtuipa mitä tahansa. Miisa-täti ilahduttaa, lohduttaa, leikkii, lellii ja jekuttelee Valon kanssa. Näillä kahdella on ihan ”omat juttunsa” kun hengailevat ja sitä on todella hauska seurata. Valon kasvaessa uskon ja toivon että Miisasta tulee semmoinen oikea ”aikuinen”ystävä jonka kanssa Valon on helppo jutella ja kehen pystyy luottamaan, aina kun me vanhemmat ei ihan välttämättä olla niitä suosikkityyppejä. Tottakai kun kummina on oma sisko ja vielä niinkin läheinen ja rakas, on ollut jotenkin itsestään selvyys että he tulevat viettämään paljon aikaa yhdessä, niin kun me olemme aina tehneet mikä on ihan mahtavaa, sillä kaikkien kummien kanssa se ei ole mahdollista pitkien välimatkojen vuoksi. Mutta tärkeitä ja rakkaita kummityyppejä hekin ovat ja tärkeässä roolissa Valon elämässä vaikka ei päivittäin, viikoittain tai kuukausittain nähdäkään livenä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s