Reipas päiväkotilainen!

Tällä viikolla Valo aloitti kolmen viikon kesäloman jälkeen taas päiväkodissa. Uudessa talossa ja uudessa ryhmässä, sekä vanhojen että uusien päiväkotikamujen kanssa.  Ryhmäjaot laitettiin uuteen uskoon tänä syksynä ja Valon ryhmässä on vain 3-4 vuotiaita lapsia. Aika kivantuntuiset hoitajat näin ensimmäisen päivän tuntumalla ja mukavan pieni ja tiivis ryhmä. Jännittäviä nämä syksyn aloitukset kuitenkin nähtävästi aina ovat, varsinkin minulle. Mietin päivän aikana varmaan tuhat ja satatriljoonaa kertaa taas miten siellä menee. Nukkuuko päikkärit, malttaako syödä, onko aurinkorasvaa laitettu tarpeeksi, muistaako juoda vettä, löytyykö aurinkolasit, onko tarpeeksi pakattu vaihto- ja varavaatteita, pärjääkö muiden kanssa ja portin sulkiessa tunnen edelleen pienen piston sydämessäni. Työpäivän päätteeksi kuitenkin kotirapussa mammaa huutaen vastaan juoksee ja kaulaan hyppää äärettömän reipas ja onnellinen poika.  Ilmeisesti siellä on kaikki mennyt hyvin?

Valon asu  Bobo Choses, pikkuOtus. Uusi Bobo Choses mallisto nyt julkaistu.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s