verkkaripöksy

 

Joka tuutista putkahtelee uusia lastenvaate syysmallistoja ja ihan kärppänä olen muutaman ihanuuden saanut napattua pikkuOtuksesta. Yhdet on ehdottomasti nämä supercoolit Quinn+Fox:n naamiopanda verkkaripöksyt!

Löysin Quinn + Fox:n tasan vuosi sitten, elokuussa 2013 instagramin kautta sattumalta, juuri kun he olivat perustamassa yritystään ja hurmaannuin heti heidän omalaatuisesta muutamasta printistä. Ensimmäinen printti t-paita ”MESSY HAIR DON’T CARE” myytiin heti loppuun ja siitä se sitten lähti. Pienenpieni perheyritys (äiti+isä+3lasta) on huimasti kasvanut vuodessa, mutta pitävät kovasti edelleen kiinni omasta tyylistään sekä näkemyksestään valmistaa omannäköisiä ja laadukkaita lastenvaatteita, välittäen ympäristöstä.

PikkuOtuksen Jenni innostui myös heidän valikoimastaan ja päätyi tilaamaan Suomeen kokeiluun n. vuosi sitten muutaman tuotteen jotka myytiin heti loppuun ja nyt hän otti heidän uutuuksiaan lisää tänä syksynä verkkokauppaansa, eikä suotta. Todella kivoja printtejä ja laadukas, pehmeä matsku. Ainoastaan kokoeroa on edellisen vuoden malleihin, eli tämän syksyn ovat paljon reilumpaa kokoa kuin aiemmat.

Onko muilla kokemuksia tästä merkistä ja mitäs mieltä olette olleet?

Valon asu  Quinn+Fox , Bandit bear track pants size2 (92/98) / pikkuOtus

4 vastausta artikkeliin “verkkaripöksy

  1. Nämä on ihania! Meille kotiutui PikkuOtuksesta nämä samat pöksyt jänis kuosilla. Ihanaa matskua. Aiemman malliston t-paita löytyy myös. Nämä on ihania, tekis mieli ostaa kaikki…

    1. No eikö! Siis tuo matsku on niin silkkisen pehmeä ja laadukas 🙂 Pitää vähän hillitä kun on vielä Beau Lovesin tulossa 😉

  2. Nämä on ihanat, katsoin samoja. Osaatko sanoa Valon pituutta? ja onko lyhyet/pitkät jalat? Ajattelin että meillä saman ikäinen poika ja 92 on pituudeltaan yleensä vähän lyhyitä….

    1. KataMeri, Valon 3-vuotis neuvola on vasta tuloillaan, mutta normisti Valolla on 92-104 koon vaatteita ja näissä on pieni kasvuvara. Sanoisinko että tämä koko2 lähenee kyllä 98 kokoa 🙂 Tilaa kokeiluun ihmeessä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s