Lennä Lennä Lepakko

 

Pikkuinen lepakko liihotteli viime perjantaina Korkeasaaren Kissojen Yössä onnessaan. Lepakolta oli päikkärit jääneet hieman vähäisiksi ja väsy meinasi yllättää jo automatkalla, mutta sinnikkäästi taisteli unta vastaan ja  yllättävän reippaasti ja innokkaasti meni muutama tunti Korkeasaaressa. Illan kohokohtana eivät suinkaan olleet kissaeläimet, vaan ehdottomasti lepakko, vuohi, äidille muutama biisi Pietarin Spektaakkelia ja askartelupaja. Kaunis sää sai monet muutkin liikenteeseen ja onnea oli ennakkoon ostettu lippu, jolla pyyhälsimme kuuden maissa pitkän jonon ohi. Tänään taas viimeistä syksyn Kissojen Yötä viedään, joten jos iltapuuhaa ei ole vielä tiedossa, niin suunnatkaa Korkeasaareen!

Hymy huulille ja viikonlopun viettoon!

Valon asu: Batman huppari, Bangbang Copenhagen, pikkuOtus / farkut Polarn o Pyret / tennarit VANS

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s