Helsinki Design Week ja Little Market

Helsingissä riittää taas meininkiä joka lähtöön ja mikäs sen mukavampaa kun kierrellä siellä täällä ja tutustua uusiin paikkoihin viikonloppuisin. Nimittäin ihan hävettää myöntää että kävimme eilen ensimmäistä kertaa Helsingin Teurastamolla ja ihan vielä Little Marketin innoittama. Olen bongannut todella paljon upeita kesäkuvia ja fiiliksiä tästä paikasta että nyt viimeistään oli lähdettävä katsastamaan mitä kaikki ovat hehkuttaneet koko kesän. Ja kyllähän se on juuri sitä minkä mielikuvan olen saanut. Ravintoloita, rento grillauspaikka, aurinkotuoleja, tapahtumia, sauna ja vaikka mitä. Paikanpäällä on niin rentofiilis että tuntuu kuin olisi vähän kauempanakin kaupungin sykkeestä, vaikka tosiasiassa oletkin aivan Sörnäisten kupeessa, Kalasatamassa.

Little Market houkutteli ennen kaikkea uutena, ”lapsille” suunnattuna tapahtumana jossa ei ollut sisäänpääsymaksua ja yhdestä kompaktista paikasta löytyi Suomen tämän hetken kuumimmat ja laadukkaimmat lastenvaatebrandit, syksyn uutuus tuotteita, muotinäytöksiä, legorakentelua, askartelua ja siihen kylkeen vielä sisustusasioita aikuiseen makuun. Ja en voi sanoa etteikö tuo sunnuntai iltapäivä olisi ollut nappivalinta, sillä ei tarvinnut ryysiä väentungoksessa, ehti juttelemaan tuttujen kanssa, pääsi hypistelemään rauhassa ja Valokin nautti väljemmästä meiningistä. Kyllä nyt hemmoteltiin!

Kävikö muita kyseisessä tapahtumassa ja mitäs mieltä olitte?

Valon asu: pipo, MAKIA /  ruutupaita, Mini Rodini / baggyt ,Beau Loves pikkuOtus / tennarit, VANS

2 vastausta artikkeliin “Helsinki Design Week ja Little Market

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s