Etelä kutsuu!

 

Tulin teille ilmoittelemaan, ettette ihmettele hiljaisuutta… Lähdemme tänään etelän lämpöön viikoksi lämmittelemään varpaita ja nauttimaan auringonsäteistä ennen talven tuloa. Pikkusimmarit, aurinkorasvat, hellemekot, sandaalit ja shortsit on heitetty matkalaukkuun ja passit kourassa kohta lähdemme ajelemaan kohti lentokenttää.  Läppäri saa jäädä kotiin, mutta puhelimella päivittelen etelän fiiliksiä INSTAGRAMIIN.

Viikko perheen kesken on juuri sitä mitä odotamme eniten. Kesä kun meni yhdessä hujauksessa ja hommia on paiskittu ilman yhtäkään kesälomapäivää uudesta duunista nauttien, niin nyt on hyvä hetki hengähtää ja keskittyä täysillä vain perheeseen ja rentoiluun.

Rentoa viikkoa siis, pus!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s