Turkissa lämmittelemässä varpaita

side1420

 

Viikon lomailu Turkin Sidessä takana ja uudella energialla kohti lokakuuta. Oli kyllä melkoinen rentoilureissu, ei voi muuta sanoa. Lämpöä, aurinkoa, hyvää ruokaa, hiekkaranta, pitkiä unia ja olemisen riemua. Huolet ja murheet hävitimme hetkeksi mielestä ja keskityimme olennaiseen, perheeseen. Valitsimme mahd. helpon loman, lämpimän maan ja tutun kaupungin. Hotellin jossa on hillitysti viihdykkeitä ja sisältää all in clusiven, sillä tarkoitus oli todellakin nauttia. Pitkän tsekkailun ja vertailujen jälkeen päädyimme valitsemaan Tjäreborgin ja heidän hotelleistaan Side Resortin. Se passasi hyvin lomaviikkoon, budjettiin ja oli vaikutti kaikinpuolin hyvältä valinnalta.

Hotelli vastasi hyvin odotuksiaan neljän ja puolen tähden hotelliksi (parempi kuin mikään aikaisempi) ja henkilökunta oli ystävällistä ja auttavaista. Aamiais- ja lounasbuffet oli aika perussettiä, mutta illalliset loistivat kyllä niitäkin enemmän vaihtuvilla menuillaan. Kaikille löytyi kaikkea ja meistä nirsoimpikin sai masunsa täyteen ja välipaloja oli tuon tuosta, niin paljon kun jaksoi syödä.

Mitään viihdekeskusta emme kolme vuotiaan kanssa edes harkinneet ja yks pieni söpö vesiliukumäki, sieni suihku”lähde” ja aidattu leikkipaikka oli juuri passeli viikoksi. Lisäksi  kävimme polskuttelemassa aikuisten altaassa ja Valo viihtyi vesileikkien ja muiden lasten kanssa enemmän kuin hyvin.

Kokemusta syyslomailusta rantakohteessa ei aikaisemmin ollut, mutta säät kyllä hemmotteli vielä syyskuussakin meitä. Päivisin asteita auringossa oli n. +30 ja iltaisin n. +25, joten kyllä tarkeni, mutta missään vaiheessa ei ollut liian paahtava sillä tuuli oli kesätuulta viileämpi. Sadekuurot tottakai ovat syksyisin todennäköisempiä, mutta eihän se sitten satanut kuin yhtenä yönä ja lapset juoksivat pilvisestä säästä huolimatta altaaseen seuraavana aamuna.

Valosta lemppareita lomassa oli uudet kaverit, minidisco, pötköttely, musta kissa, vesiliukumäki ja  aamuiset pannukakut. Pieniä ja tärkeitä juttuja ❤

Laittelen vielä kuvia meidän keskustareissusta ja rannasta kun saan ladattua lisää kuvia. Ja jos hei haluatte kysellä kokemuksia lisää tai mitä vain, niin hei laittakaa kommettilootaan niin vastailen mitä pikimmiten! Touhukasta torstaita!

3 vastausta artikkeliin “Turkissa lämmittelemässä varpaita

  1. Nice blog with nice photos. Congratulations from Side Resort 🙂 Hope to welcome you again.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s