Merinovillat ja alennuskoodi!

Joka talven suositut ja superlämpimät merinovillasetit/puku on ihan ehdottomat pikkuihmisellä, ja miksei isommallakin. Ja nyt vihdoista viimein Mini Rodinikin sen on tajunnut, nimittäin tämän syksyn DROP3:n mallistosta löytyy yksinkertainen ja kolmessa eri värissä oleva Zeepra printilla varustettu 100%merinovillaa paita ja pöksyt.

Aiemmin meillä on suosittu Popin koko merinovillapukua, mutta nyt kokopukua ei löydy enää Valon koossa, joten tilasin täksi talveksi testiin pikkuOtuksesta Mini Rodinin kaksiosaisen  keltaisen paidan-ja housut yhdistelmän. Merinovilla lämmittää parhaiten kun se on suoraan ihoa vasten, materiaali hengittää hyvin eikä iho pääse hikoilemaan. Siksi  kolmen vuoden kokemuksella en enää muita kerrastoja osta talvipakkasille, sillä näillä on pieni vilukissakin pysynyt lämpimänä.

Valo on pitänyt paitaa ja housuja kotona päällään todella mielellään, mikä kertoo että materiaali on miellyttävä ja kevyt päällä. Ei tosiaan ahista, ei purista, eikä varsinkaan kutita ihoa ja pitää ihanan lämpimänä. Normaalisti kun varpaat on jäässä ihan kotonakin, niin    on mukava huomata että paljaat varpaatkin pysyvät lämpiminä jos muuten on merinovillaa päällä. Vaihteeksi valitsin Valolle räväkkään keltaisen kolmesta vaihtoehdosta, sillä luonnossa väri on ihan mahtava, vaikka muuten olenkin vannoutunut mustien vaatteiden käyttäjä ja koko on 92/98. Valolle koko on molemmissa passeli ja legginsmalliset housut kivan napakat jotta päälle voi pistää sitten toisetkin tarpeenvaatiessa.

Nyt koleiden kelien kunniaksi PikkuOtuksen Jenni haluaa ilahduttaa teitäkin oi ihanat lukijani ja tarjota la-ma (4.10.-6.10.14) ajaksi  alennuskoodin juurikin näihin ihaniin Mini Rodinin merinovillavaatteisiin, jotta teilläkin pysytään lämpiminä tulevilla pakkasilla. Eli KOODILLA mrmerino saat -15% alennuksen pikkuOtuksen verkkokaupasta TÄÄLTÄ!

Lämpimäistä lauantaita!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s