Mainio Clothing

Mainiot meidän mieleen! Olimme keskiviikkona jo lähdössä päiväkotiin kun tajusin  että hei nyt on sattumalta koko Valon asukokonaisuus Mainiota ja kamera otettava esille. Jo edellisen sesongin ruutuleggarit ja susipaita ovat olleet yhdet lemppareista ja nyt nämä uutukaiset ovat kyllä vieneet sydämen vielä vahvemmin. Laadukkaita ja makeita arkivaatteita parhaimmillaan ja kerrankin pöksyt pysyvät jalassa ilman tuunaamista ja lisäkumppareita! Isoksi ongelmaksi on tuntunut nyt vuoden sisällä monien merkkien sisäpöksyjen ja legginsien vyötärön leveys. Sitä tunnutaan vaan isontavan ja isontavan sesongista toiseen ja lahkeet lyhenevät samalla. Sopivia saa metsästää ihan työllä ja tuskalla. Mainioissa on olen ollut äärettömän iloinen ja kiitänkin heitä, että vaatteiden koot ovat pysyneet samoina toisenakin sesonkina. Baggyissa ja leggareissa lahkeet ovat tarpeeksi pitkät,  käännetyt lahkeetkaan ei näytä tönköiltä ja lisää käyttöikää kummasti. Vyötärökohta sopivan napakka mutta joustava ilman naruja ja lapsen on helppo pukea ja riisua ne itse.

Oversize hupparit toimii hyvin myös pikkukundeilla ja paidoista kun ottaa yhden koon isomman se menee aika hauskasti myös vähän napakampien pöksyjen kanssa. Eipä pääse napa pilkottamaan! Sopivan rentoja, mutta persoonallisia. Ja saaneet paljon kehuja niin päiväkodin tädeiltä kuin ihan kauppareissulla! Seuraavaksi varmaan sorrun söpöön silmukuosiin ja toivon hartaasti että sitä saisi joskus myös mustavalkoisena 😉

Mainion kaupasta löytyy lisää kaikkia ihanuuksia, myös äideille ja kotiinkin -> TÄÄLTÄ

Valon vaatteet saatu Mainio Clothing: huppari 98/104 / pääkallopaita 110/116 / baggyt 98/104.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s