Pieni ystävä.

 

Tästä reissusta sirkukseen puhuttiin pitkään ja puhutaan varmasti jälkeenpäin vielä pidempään. Kotiin tullessa lippu teipattiin oman huoneen kaapin oveen ja aamulla heti muisteltiin miten kivaa oli ja kenen vieressä istuttiin. Jännittäviä temppuja, liveorkesteri, eläimiä, ratsastusta ja kaikki koettu parhaan ystävän kanssa. Kolmevuotiaat tyypit ovat niin mainioita ja niin kovin tärkeitä toinen toisilleen että välillä sitä ihan häkeltyy miten noin pienet jo muistavat ne pienen pienetkin hetket sen toisen kanssa ja mikä riemu syntyy kun näkee pitkästä aikaa. Ihan tärisevät jännityksestä ja innostuksesta niin että rutistavat toisensa kumoon. Liikkistä!

Sirkus Finlandia on vielä 2.11.14 saakka Kaisaniemen puistossa, jos ette ole vielä kerinneet näytökseen. Ja lippujakin sai ihan hyvin vielä muutamaa päivää ennen näytöstä TÄÄLTÄ.

Yksi vastaus artikkeliiin “Pieni ystävä.

  1. No lapset ja Jarikin nyt menee tonne sirkukseen, huomenna. Vaikka mietittiin, että ei mentäis tänä vuonna ollenkaan. Mutta Iida halusi kovasti ja Olavikin lähtee kokeilemaan jaksaako olla koko esityksen paikallaan 🙂 Ja minä menen töihin, buuuu.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s