Talvivaatehankintoja tiedossa

 

1. Inkkarihattu, Happyeti, Scandinavian Minimal / 2. Toppatakki, Mini Rodini, pikkuOtus / 3. Toppahousut, Reimatec, pikkuOtus / 4. Talvibootsit, Sorel, Footway / 5. Toppahanskat, Reima, pikkuOtus.

Oletteko jo tehneet kaikki talvihankinnat? No minä en, ja nyt viikonloppuna kolusin kaikenmaailman nettikauppoja ja olen ihan kivijalkaputiikeissakin käynyt katsastamassa lasten talvivaatetarjontaa kun pikkuhiljaa varmasti tarvitsisi ihan konkreettisestikin tehdä nämä joka vuoden hankalimmat hankinnat. Onneksi Valon edellisen talven Mini Rodinin musta toppapuku sentään vielä menee tämän talven ja on ”vain” tuo kaksiosainen setti, hattu, hanskat ja kengät ostoslistalla. Talvi kun kestää keskinmäärin sen puoli vuotta niin yritän aina ostaa tarpeeksi muttei kuitenkaan liian reiluja vaatteita, panostaen enemmän sitten siihen laatuun kuin määrään. Edellisinä vuosina olen oikein hyvin niissä onnistunut ja toivon että tänäkään vuonna ei tarvitse tehdä lisähankintoja enää kevättalvella. Kenkien kohdalla ainoa vaikeus on että tuon jääkalikan varpaat pysyisivät lämpiminä, ja sama pätee hanskoihin. Eli yhdet vuorelliset nahkalapaset ja toiset ulkoiluhanskat. Toivottavasti niillä pärjää!

Olen luottanut paljon Molo Kidsiin, mutta edellisen vuoden jälkeen kallistunut myös ulkovaatteissa Mini Rodiniin ja nyt uutena Reimaan. Reima on tänä vuonna yllättänyt todella posiviisesti yksinkertaisella tyylillään ja haluan ehdottomasti kokeilla heidän tuotteitaan ja kestävyyttä päiväkotikäytössä. Kengissä myös kokeillaan vaihteeksi paljon kehutun SOREL-merkin talvipopoja, jotka lestin leveydeltään voisi toimia Valolle hyvin, jättäen kuitenkin sitä tilaa sisälle, jotta varpaat pääsee hengittämään eikä kylmä pakkautuisi niihin.

Ja tuo inkkaripäähine on jotain ihanan kreisiä, että se saa varmasti talvella hymyn huulille kovemmillakin pakkasilla 😉

PSSST! pikkuOtuksessa alkoi tänään MID SEASON SALE, siellä mm. tuo Mini Rodinin talviparka alessa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s