Legot valtaavat lastenhuoneen!

 

Hän on vasta kolme, mutta äärettömän kiinnostuneempi pienistä superhero juniorlegoista kuin ikinä perus dubloista. Mutta voi rähmä kun ne ovat niin pieniä että hukkaantuvat helposti eikä niitä voi kyllä missään Valon pöydälläkään säilyttää. Keksin niille mukamas oivan säilytyspaikan, mutta johan hän ylttää sinnekin ja taas on puolet kadoksissa. Näillä superhero legoilla leikitään vain aikuisen kanssa ainakin vielä toistaiseksi ja siksi ajattelin säilytellä näitä supermakeita kokoelmia jossain ei niin pienen käden ulottuvilla, mutta kuitenkin nähtävillä että niillä muistetaan leikkiä. Tarkoitus ei kuitenkaan ole että jäävät koristeiksi tai mihinkään laatikon uumeniin homehtumaan. Missä te säilytätte näitä legokokonaisuuksia? Kaipaan niin herkullisia säilytysidiksiä, joita otan mielelläni vastaan!

VIRKISTÄVÄÄ VIIKONLOPPUA ❤

2 vastausta artikkeliin “Legot valtaavat lastenhuoneen!

 1. Meillä ei vielä edes leikitä Dubloilla, kun tytsyllemme tuli tänään ikää vasta puolivuotta. Mutta valmiiksi olen jo havitellut brittiläisestä lastentarvike/-vaatekaupasta ihania Legojen säilytyslaatikoita – sillä isin ja äidin vanhoja Legoja kyllä löytyy. Erityisesti luurangon pään mallinen on mieleeni. Nuo sopisi mielestäni hyvin myös teidän sisustukseen, ja muistuttaisi sopivasti laatikon sisällöstä.
  http://www.cissywears.com/category-s/1979.htm

  1. Moikka Mikaela 🙂
   Hih,
   Meillä on se pääkallo jo ja valkoisia legon omia säilytyslaatikoita, niissä on dubloja mutta noita kokonaisuuksia oikein voi rikkoa niihin kun ei niitä enää ikinä saa sitten laitettua oikein sen jälkeen 😀 Mutta enemminkin noille kokonaisuuksille kaipaisin vielä idiksiä 🙂
   Hyvin muuten tiedät meijän tyylin, meni ihan nappiin 😉 Kivaa viikonloppua!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s