Saako jo tehdä joululahjakollaasin?

 

1. Pahvinen dino, Flatout Frankie / 2.Käärme, Fermliving / 3. Pandapaita, Whistle&Flute / 4. juliste, MiniWilla / 5. Pääkallopeli, Kickerland / 6. Eläinmaatuskat, Wee Gallery / 7. Palapeli / 6. Pipo, PrjonaPlym.

1. Pahvinen yksisarvinen, Abacus Kids / 2. Mekko, Franky Grow / 3. Moderni nukkekoti Rock&Pebble / 4. Ninja, Cubebot / 5. Piirustuslauta, KUKKIA / 6. Pipo, Child. ish / 7. Klovni, Gunnar Florning / 8. ”Purkka”-automaatti, KUKKIA.

Saako jo tehdä joululahjakollaasin? No tein kuitenkin!

Ihan hassua, tänään satoi muutama lumihiutale ja aloin miettimään joululahjoja… Olen semmoinen joululahjafiilistelijä itse. Tykkään tsekkailla tarjontaa ja ostellakin jo hyvissä ajoin jemmaan, ongelmana vain välillä etten millään malta sitten pitää niitä piilossa ja annan ne jo ennen aikojaan tai sitten unohdan ne sinne kaappiin. Mutta kokosin nyt muutaman ihan lempparijutun tähän mistä itse inspiroiduin ja joista muutaman ajattelin ehkä sujauttaa Valollekin pakettiin.  Mites muut?

Juoksetteko tukkaputkella paniikissa viimeisellä jouluviikolla kaupasta toiseen vai selailetteko nettiä/kauppoja ”sillä silmällä” ja  ajoissa tilailette/ostatte kaappiin odottamaan aattoa, olis kiva kuulla?

2 vastausta artikkeliin “Saako jo tehdä joululahjakollaasin?

  1. Ihania juttuja! Minä olen myös joulufiilistelijä, tekisi mieli ostaa lapsille vaikka ja mitä jo nyt, mutta koitan hillitä vielä itseäni ettei salaisuudet paljastu ennen aikaisesti. Listoja ja kollaaseja sen sijaan on jo tehtynä 🙂

  2. Moi!

    Kivoja lahjaideoita olet kerännyt.. 🙂 Voisitko vielä valaista tyhmälle että mikä tuo KUKKIA on ja mistä saa, mun googlettelutaidoilla löytyy vain kukkasia..

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s