Inspiration!

Kun blogigaalan asu ja asusteet toivat päänvaivaa loppuviikosta, niin onnea oli luottaa ystävään. Ja niin teinkin, luotin taitavaan ystävääni Piiaan ja pyysin häntä apuun. ”Inspiration”-teema mielessä hän toteutti minulle aivan käsittämättömän upeat asusteet yhdessä yössä, joista sain valita illaksi mieleisemmät. Sulkapäähineen ja muutamat vaihtoehdot nahkaisia korviksia ja kaulakoruja. Valinnanvaikeus oli suuri…

Valitettavasti ilta meni kuitenkin niin vauhdikkaasti, etten ehtinyt nappaamaan asukuvaa, mutta voin kertoa päätyneeni laittamaan mustan mekon ja korkkareiden kanssa sulkapäähineen, sulkakaulakorun ja mustat Piian jo aiemmin tekemät hapsukorvikset. Sulkapäähine keräsi paljon katseita ja kehuja, upeahan se onkin. Kiitos Piia

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s