Päiväkotilook

 

Vielä mennään ihan täysin välikausivaatetuksella ja talvivaatteet ovat odottavat korkkaamattomina eteisessä tulevia pakkasia. Valon päiväkodissa ulkoillaan säällä kun säällä ja olen monesti todennutkin että ”laatu korvaa määrän”. Meillä on koko syksy nimittäin menty tällä samalla setillä ja varmaan mennään vielä ensi kevätkin, jos mitään megalomaanista kasvupyrähdystä ei tule.

Polarn o Pyretiin marssin alkusyksystä katsastamaan jotain sukkia, mutta tarttuipa mukaan tämän sesongin musta välikausitakki ja siniset välikausihanskat. Eikä ole tarvinnut katua näiden ostoa, sillä ulkovaatteiden laatuun voi Popilla luottaa ja meidän kevään Molo kidsin välikausihaalari mitä kaavailin päiväkotikäyttöön on jäänyt kokonaan käyttämättä. Kaksiosainen setti on ollut Valolle toimivampi kun kokohaalari, joten saa nähdä miten käy talvella.

Välikausihanskat ovat hyvin pitäneet kädet lämpiminä kosteilla keleillä ja ovat huomattavasti mukavammat kun kurahanskat. Ja vielä kun tehostaa laittamalla alle merinovillalapaset niin hyvin tarkenee kylmemmilläkin kurakeleillä. Ja takista pakko hehkuttaa säädettäviä hihansuita, mikä  tulee olemaan kyllä ehdoton kriteeri jatkossa ulkotakin hankinnassa! Kävi niin harmittamaan kun aina ja jokapäivä hanskat valuivat ja päiväkodin pihalla oltiin koleammillakin säillä ilman tumppuja kun klipsut eivät tarpeeksi napakasti pitäneet niitä paikoillaan. No nyt ei enää ole sitä ongelmaa ja hanskat pysyvät käsissä kovemmassakin menossa hihansuussa olevan leveämmän ja kiristettävän osan ansiosta. Jes! Taas olen yhtä asiaa fiksumpi seuraavaa rotsia hankkiessa.

p.s. Kuulin että Vaasassa on satanut lunta ja mä täällä postaan välikausivaatteista 😀

Valon vaatteet: pipo MAKIA / takki Polarn o Pyret / hanskat Polarn o Pyret / housut Molo Kids / kumpparit HUNTER /reppu Herschel.

2 vastausta artikkeliin “Päiväkotilook

 1. Meilläkin tullut yön aikana paksu kerros lunta. Eiliset vk-vaatteet saa siis väistyä. Lillillä on nyt talveksi eka kertaa 2-osainen setti ja tyttö on siitä itse kovin mielissään. Vanha vk-puku taitaa mennä vielä keväällä, mutta sen jälkeen siirrytään luultavasti kokonaan noihin 2-osaisiin. Näyttävät jotenkin ’tuoreilta’ vuosien haalaripukeutumisen jälkeen :).

  Tosi hyvännäköiset nuo Valon vermeet. Tosin mitään muuta en odottaisikaan ;).

  1. Ihana Juuli 🙂
   Joo, tuntuu jotenkin niin vauvamaisilta noi kokopuvut, vaikka pieniähän nuo vielä onkin. Meillä on se musta rodinin puku vielä moneksi talveksi mutta myös viime ja tänä talvena on kaksiosainen setti varalla.
   Miltä ne Ebbet on tuntuneet?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s