Ekat CROCSIT ja lumihiutaleet!

Näillä mennään eikä meinata ja äitikin joutui syömään sanansa ettei meille neverever tule Crocseja. No nyt kuitenkin tuli ja yllätyin todella positiivisesti näistä popoista. Heti laatikon avattuaan Valo halusi heti vetäistä ne jalkaan ja lähteä ihmettelemään ensimmäisiä lumihiutaleita viikko sitten. Siinä sitten otettiin tanssiaskelia, pompittiin ja hypittiin. Ihan mahtavan kevyet, vedenpitävät ja lämpimät näillä säillä tuolle jääkalikka varpaalle, ja villasukkakin mahtuu sisällä jos kylmemmillä keleillä käytetään. Aktiiviseen käyttöön Crocsit pääsivät heti ja tyytyväisiä olemme olleet.

Tykkään ehdottomasti siitä että Gust Boot on helppo laittaa jalkaan, varsi on lämmin toppauksensa ansiosta, kenkä on erittäin kevyt mutta samalla tukeva ja edessä on kiristys mahdollisuus. Enkä pahakseni pistä että kenkä toimii niin ulkoilukäytössä että kauppakenkinä. Tyylikäs mustavalkoinen menee taas kaikkien Valon vaatteiden kanssa ja  näyttää kivalta. Ja mikä parasta, Valo on ihan kreisinä Crocseihinsa ❤ Joten ei voi muuta kun iloita näistä popoista!

Lisää värivaihtoehtoja löytyy Crocsin omilta sivuilta ja voi  apua että ihan innostuin jo itsellenikin kurkkaamaan talvikenkiä täältä.

Valon asu: pipo Aarrekid / takki Mini Rodini, pikkuOtus / leggarit SKRW, oii / kengät Crocs (saatu)

 

4 vastausta artikkeliin “Ekat CROCSIT ja lumihiutaleet!

  1. Älä vaan laita villasukkia näihin! Silloin jäätyy varpaat, meillä testattu -5 asteella villasukan kanssa varpaat jäässä, -20 puoli tuntia leikkipuistossa ilman villasukkaa ja varpailla oli hiki! En tiedä mihin perustuu, villasukan kanssa ei jää tilaa ilmalle tms? Mutta ehdottomasti parhaat talvikengät, meillä kolmatta talvea ja ostin itsellekin

    1. Käpytin, kiitos villasukkavinkistä! Olisin varmasti ängennyt villikset alle heti pakkasten tullen, mutta nyt tosissaankin kokeillaan mitä Valon varpaat tuumii ilman niitä.
      Iloa iltaan 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s