#hunajaisetbileet

arla5

Lauantai-iltapäivällä pakattiin yökyläilykassit takakonttiin ja päräytettiin autolla bloggaajakonkkaronkan kanssa Riikan luokse viettämään iltaa. Arla, Hartwall ja Hunajaista olivat loihtineet Hannan Soppa -blogin Hannan kanssa aivan mielettömän illan ruokineen ja juomineen. Alkuillasta nappailin muutaman kuvan Riikan ja Villen viehättävästä ja todella kauniista kodista, mutta sitten jätin kameran sivuun ja keskityin bailaamaan, sillä illan ylläriesiintyjä veti melkein jalat alta olkkarikeikallaan.. Suomirapin timatti,  AIVOVUOTO!

Oli virkistävää ottaa pieni irtiotto arjesta ja tavata vanhoja sekä uusia tuttavuuksia. Herätä ystävien vierestä, pötkötellä matolla nauraa räkättäen, laulaa yömyöhään singstaria, heilua yökkärissä pitkälle aamupäivään ja syödä aamupala kaikessa rauhassa.

Lämmin kiitos ja suukko Riikalle ja Villelle bileistä ❤

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s