JOULUKALENTERI

Ei tullut tänäkään vuonna suklaakalenteria, vaan uuden paikan Valon huoneesta löysi muutaman vuoden takainen Ferm Livingin kankainen joulukalenteri. Varmasti helpommallakin olisi päässyt, mutta näprääjätyyppinä musta on kyllä kiva tehdä jotain itse ja nähdä vähän vaivaa. Vielä kun saisi aikaiseksi paketoida ”muutaman” pikkutilpehöörin niin se olis sit siinä, ja osaan väleihin tulee jotain makeisia tms. Valo on tykännyt tuosta kalenterista ihan hulluna ja täytellyt intona tuota omilla leluillaan ja odottaa joulua kuin kuuta nousevaa. Meillä ei tunnu muusta puhuttavankaan kun joulupukista, tontuista ja lahjatoiveista. Joten en sitten tiedä onko liian uhkarohkeaa laittaa jo 1. päivä kaikkiin kolosiin jotain vai laitanko aina edellisen iltana odottamaan seuraavaa aamua..? Koska tunnetustihan meillä ei tunneta sanaa maltti. Vaan enemminkin kaikki mulle heti nyt 😉

Minkäslaisiin kalentereihin olette päätyneet? Ja joko glögi on korkattu?

8 vastausta artikkeliin “JOULUKALENTERI

    1. Heh, ne on eläinmaatuskoja! Olen tilaillut niitä vähän sieltä sun täältä ja ainakin Kruunuhaan Olkkarista löytyy noita 🙂

  1. Tosi ihana tuo Fermin kalenteri!

    Meillä mennään tänä(kin) jouluna perus suklaakalenterilla, oon liian laiska tollaseen ;). Eikä glögiäkään ole vielä korkattu, pitäsköhän huomenna..

    1. Juuli, kyllä vähän laiskakin saa olla 😀 Ja kyllä mullekin aamuisin suklaa maistuis!

  2. Tuo on kyllä hieno. Meiltä löytyisi kyllä ihan ok pelkistetty punainen askukalenteri, mutta ajattelin tänä vuonna laittaa yllätykset paperipusseihin ja ajatuksena on että niitä ilmestyisi joka aamuvähän eri paikkaan. Vähän kun aarteen etsintää. Saa nähdä onnistuuko toteutuksessa.

    1. Hei mahtava idis! Valo olisi varmasti myös tohkeissaan ”aarteen etsinnästä”. Pitääpä laittaa korvan taakse 😉

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s