Lumi-inkkari

 

Lumihommat, inkkarimyssy ja  lumensyönti. Niistä tehtiin meidän lauantai.

Yhtenä päivänä Batman, toisena merirosvo ja kolmantena hämähäkkimies. Tämä pikkukundi senkus rakastaa lasten roolileikkejä ja asuja. Ja uloskin mielellään lähdettäisiin pelkässä mustanaamiopuvussa. Ei siinä muuten, mutta pakkasilla ei kyllä tarkene. Jotain oli siis äkkiä keksittävä ennen lumentuloa!

HappyEtin inkkarimyssy sai sellaisia ihastuksen huokailuja talvimyssyjä yhdessä katseltaessa, ettei mikään muu ei enää näyttänyt yhtä kivalta. Scandinavian Minimalissa oli vain kahta eri mallia, mutta Ranskalaisella brandillä on paljon muitakin supercooleja hattusia. Myssyt suunnitellaan Ranskassa ja valmistetaan Nepalissa. Hatut ovat 100% lampaanvillaa, sisäosa 100% puuvillafleeceä ja yksityiskohdat luomupuuvillaa. Näissä ei pikkuiset päät eikä korvat palele, mutta hattua en suosittele räntäsateeseen, sillä kastuminen nostaa mehukkaat lampaanvillan aromit pintaan (vinkki: Itse pakastin hatun ennen käyttöönottoa ja se poisti kevyet lampaanvillanhajut tehokkaasti). Eiks oo makee?

Lumi-inkkari ❤

Valon asu: inkkarimyssy HappyEti, Scandinavian Minimall / takki MiniRodini, PikkuOtus / toppahousut Molokids / toppahanskat Reima, PikkuOtus / talvikengät Sorell, Stockmann.

Yksi vastaus artikkeliiin “Lumi-inkkari

  1. Tuo on kyllä niin herkku pipo! Näytin tuota aiemmin tällä viikolla meidän viisvuotiaalle ja kirvoitti kyllä semmoset kehut että melkein pakko tuo tilata pukinkonttiin 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s