Sunnuntairetkellä

 

Mites siellä sunnuntai sujunut? Meidän piti päikkäreiden jälkeen lähteä havunoksia metsästämään, mutta päädyttiinkin ihan lähistölle, Lammassaareen bongailemaan lintuja. Pitkospuita pitkin juostiin, Valo keräili aarteita maasta ja lopuksi kiivettiin lintutorniin ihailemaan maisemaa. Ei sitten millään usko että joulu tulla jolkuttaa kun tältä näyttää Helsingissä marraskuun viimeisenä päivänä. Upeat luonnon värit ja pikku pakkanen sai sopivasti mielen ja kehon virkeäksi ja taas jaksaa.

Tuli taas ”hyvämutsi” pisteitä oikein ropisemalla, kun Valo näki linnunpöntön puussa, osoitti ja huusi täysiä ”Mamma, kato! VESSANPÖNTTÖ!”. Näin usein siis liikumme luonnossa.. Ei kaupunkilaisherra ole moneen linnunpönttöön törmännyt. AUTS ja vähän nauratti!

Vireyttä uuteen viikkoon ihanat!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s