PRJONA PLYM

 

Kevät alkaa valtaamaan kaikki kivijalkakaupat, nettiputiikit ja lasten uusia mitä ihanampia kevät/kesä -mallistoja alkaa tippumaan sieltä täältä. Haluan kuitenkin esitellä joulun alla Valolle tilaamani kevätpipon, josta hän niin innostui että tätä pipoa pidetään sisälläkin päässä ja on varmasti myös tulevana keväänä pidetyin.

Pipo on symppaattisen PRJONA PLYMIN mallistosta ”NOT ALL WHO WANDER ARE LOST”, materiaalina on 100% puuvilla ja kaikki pipot ovat heidän omaa designia. Tekstit pipoissa ovat osuvia ja malli on aivan super. Täydellinen kevät/kesäpipo, sillä puuvilla on niin ohutta että voi pitää helposti lämpimilläkin säillä ja nyt oiva kauppareissuille.

Pipohimotuksen iskiessä

www.prjonaplym.com

instagram//PRJONAPLYM

Valon vaatteet: pipo PRJONA PLYM/ takki Mini Rodini (pikkuOtus), paita Bobo Choses (pikkuOtus)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s