Mini Rodini SS15

 

Mini Rodinin ss15 kuvia taitaa olla jo monessakin blogissa esitelty. Joko olette tsekanneet tulevaa mallistoa? Mitäs mieltä olette torstaina kauppoihin tulevasta drop1:sta? Vieläkö Mini Rodini jaksaa yllättää ja innostaa?

Eläinrakkaan äitinä tiedän että lapseni rakastuu näihin ja ”minä haluan” -listalla ovat niin delfiinit, hait, lepardiprintit ja krokobomberi.. Värit on taivaallisen kirkkaat ja herkulliset printit saavat hymyn huulille. Uskon että moni lapsi (kuin äitikin)  ihastuu tämän kesän raikkaaseen tuulahdukseen. Mini Rodini jatkaa omaa tyyliään ja siitä iso tykkäys. Erittäin paljon olen  odottanut myös mustaa hupparia ja se vihdoin tulee. JES!

Meidän tämän kesän trendi taitaa olla sillisalaatti jos kaikista mallistoista nappaan Valon ja omasta mielestä ne kivoimmat, siksi on ihanaa että tulee myös värikkäiden printtien lisäksi ihan perusvärisiä french terry – vaatteita ettei nyt  liian villiksi heittäydytä 😉

Mini Rodini SS15 saatavilla pikkuOtuksesta to 29. päivä klo 11:00

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s