Kotiparturista morjens!

 

 

Eilen ennen päiväkotiin lähtöä sain vihdoin houkuteltua Valon tukanleikkuupenkille, tosin muutaman neuvottelupäivän tuloksena. Se vaati yhden lempparileffan ja kinderin. Nyt ei enää hapsuta silmillä ja pysyy taas kotvasen siistinä. Ei varmastikaan mitään parturijälkeä, mutta saa kelvata. Valolla on tuuhentunut ja tummentunut tukka vauhdilla, mutta kuitenkaan niin vahva se ei vielä ole että surffitukkaa kannattaisi kasvattaa.  Ja kun tukan peseminen ei ihan ole sitä lempparihommaa sekään (siihenkin menee muutama neuvottelupäivä), niin aika lyhyeksi vedettiin. Niin nätisti istui ja sain vapaasti leikata koneella ja saksilla. Välillä vähän kutitti, mutta jaksoi kyllä odottaa että valmista tuli. Kinderi tuli jälkitoimituksena, joten äkkiä piti vaatteet vetästä päälle ja lähteä kauppaan. Nyt taas kelpaa viuhottaa ilman pipoa sisälläkin 😉

Valon asu: paita VIMMA

Yksi vastaus artikkeliiin “Kotiparturista morjens!

  1. Päivitysilmoitus: V i m m a | kutikuti

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s