PERJANTAI POPUPISSA!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Pieni käväisy Vimman pop upissa sitten venähti muutama tuntiseksi perjantaina kun otin kameran muistikortin täyteen herkkukuvia, jäin hypistelemään kevään uutuuksia ja tuttuun tyyliini jäin suustani kiinni  Vimman hurmaavien naisten, Marjutin ja Jennin kanssa. Valokin innoistui leikkimään kaupansetää, söi eväitä, leikki piilosta, karkaili Basso radion puolelle, piti huolta pienenpienestä vimmalaisesta ja välillä ihasteli sekunnin ikkunasta näkyviä ajoneuvoja. Hyvässä seurassa aika vierähtää huomaamattaan ja näin kävi tälläkin kertaa.

Lettiprinttirakkauden ja rutturaidan lisäksi huomasin että olen myöhäisrakastunut myös Maija Louekarin ”maailma muovautuu” -printtiin. Sitä oli ehdottomasti saatava kevääksi ja kesäksi farkkujen, farkkushortsien, farkkuliivin ja vanssien seuraksi. Ihanan pirtsakka väriläiskä meidän niin mustaan tyyliin. Sopii täydellisesti mm. denimin kanssa!

Tässä kuvaähkyä kerrakseen ja toivon että olette jo piipahtaneet Unioninkatu 25:ssä, josta vielä sunnuntain ajan löytyy ystävähintaan paljon VIMMAn uutukaisia, mallikappaleita ja kangaspaloja!

SUPER SUNNUNTAITA TOVERIT!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s