KIDD.O loves Lindex

 

 

Aurinkoinen aamu toi virtaa heti aamusta ja kärräilimme Valon kanssa Forumin kauppakeskuksessa olevaan Lindexin kids -osastolle jossa KIDD.O -lehti oli järkännyt Lindexin kanssa yhteistyössä lastenpäivän (11-15). Iloksemme muitakin tuttuja oli aamutuimaan tullut lasten kanssa mestoille emmekä olleet ainoita heti bileiden alettua. Ehkä jopa kerrankin liian aikaisin liikkeellä..?

Tapahtumassa oli hassu clovni luomassa ilmapallosta lasten suosikkieläimiä ja tekemässä ilmapallotemppuja, kevään uutuus muotia lapsille, Kidd.o -lehtiä ja kynnetkin olisi saaneet uuden kevätsävyn uusilla lapsiystävällisillä Korresin kynsilakoilla jos olisi halunnut. Eli kaikkea hauskaa oli monessakin Lindexissä tarjolla koko aamupäivän. Valo kuitenkin ihastui niin kovin Pauline Gautierin ja Emma Ceaun suunnittelemiin kolmiuloitteisiin eläinnaamareihin että niillä leikittiin vielä kotonakin. Niin ja kaupungilla sai paljon iloisia katseita myös tuo hauska naamari päässään siihen saakka kunnes uni yllätti.

Veikeetä viikonloppua!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s