Askartele pupunkorvat!

 

Täällä pikkupupu pääsiäismeiningeissä vieläkin etsii suklaamunia heti aamusta pupunkorvat päässään!

Jos näin pyhinä kaipaatte askarteluidiksiä, niin tässä yksi hauska ja helppo toteuttaa. Nimittäin pupunkorvat. Tarvitset vain kartonkia, liimaa ja vaikkapa kierrätettyä lahjapaperia. Tässä tapauksessa käytimme Vimman jo kertaalleen käytettyä lahjapaperia, mikä sopi kuin nenä päähän saman printtipaidan kanssa.

//Piirrä kartonkiin pitkä suorakaiteenmuotoinen kapea palanen, sekä erikseen pupun korvien muotoiset kappaleet ja leikkaa ne valmiiksi irti. Ota lahjapaperi esiin ja aseta pupunkorva sen päälle. Piirrä korvien ääriviivat sen takapuolelle, leikkaa reippaasti ääriviivojen sisäpuolelta korvien muotoiset toiset kappaleet ja liimaa ne kartonkikorvien päälle. Lahjapaperista leikkaa myös pitkä suorakaiteenmuotoinen pala ja liimaa se suorakaiteisen kartongin päälle. Tämän ei tarvitse olla yhtä pitkä kuin kartongin. Kun liimaukset ovat kuivuneet, niin pääset asettelemaan ja liimaamaan pupunkorvat paikoilleen keskelle suorakaiteenmuotoiseen kappaleeseen. Anna taas kuivua ja sen jälkeen sovita päähän ja teippaa takaata ”rengas” kiinni jotta päähineestä tulee sopivankokoinen.//

Leppoisia pääsiäispyhiä kaikille pupusille ❤

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s