Beau LOves alekoodi pikkuOtukseen

Kohta on aurinkoa ja lämmintä ja kaikkea ihanaa! Ja siksipä juuri kannattaa  klikata pikkuOtuksen verkkokauppaan  katsastamaan Beau LOvesin valikoima, sillä ihana Jenni lupasi tarjota koko loppuviikon (15.4.-19.4.2015) ajan teille -20% kaikista kyseisen merkin tuotteista KOODILLA: kutikuti15!

Jos kokoasiat mieltä mietityttää, niin suosittelen ottamaan reilumpaa kokoa. Meillä on Beau Lovesia ollut vauvasta saakka ja uskon että mulla on jonkinlainen mututuntuma näistä. Joten saa kysyä rohkeasti! Esim. Valo käyttää 104/110 kokoa, ja Beau LOvesin vaatteista meillä on mm. baggyt kokoa 5 (täältä löydät kuvan mustista) ja shortsit kokoa5. Toki tykkään että on pieni kasvuvara aina, eikä haittane jos puntit vähän rypyttyy tennarin päälle, sillä ei ne kuitenkaan kantapään alle luisu. Materiaalit tuotteissa parantuneet huimasti jos vertaa muutaman vuoden takaisiin materiaalivalintoihin. Selvästi kuunneltu kuluttajien palautteita laadusta ja Iso plussa sille.

Omasta kokemuksesta ja näitäkin kuvassa olevia tuotteita (paitsi shortseja) paljon pesseneenä, nämä uuden sesongin vaatteet eivät ole pesuista kärsineet. Sanoisinko että ainakin baggyjen trikoo on aika saman tuntuista kuin esim. Mini Rodinin french terryjen materiaali, eli todella mukava ja kestävä. Ja tietty tuttua Beau LOves tyyliä!

KLIK KLIK

P.s. Haluaisin enemmän kun mielelläni myös kuulla teidän mielipiteitä mm. mitä postauksia toivoisitte minulta enemmän tai olisiko jotain toivepostausta jonka haluaisitte minun toteuttavan? Olisi kiva tietää mihin päin lähden tällä suunnalla ja mikä teitä  inspaisi.. ja ylipäätään löytääkö tänne uuteen osoitteeseen ketään 😉

2 vastausta artikkeliin “Beau LOves alekoodi pikkuOtukseen

  1. Kiitos alekoodista! Tää blogi on ihana juuri tällaisenaan: ihania vaatteita, suloisia lapsia ja ajankohtaisia juttuja. Samaa meininkiä lisää. 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s