V i m m a

 

V i m m a  pistää taas tuulemaan uutukaisillaan!

Kaisu kävi kuvaamassa Mimmin ja Marjutin ja heidän suloisten lastensa kanssa upeissa autiotalomaisemissa uusia tuotteita ja en voi muuta kuin jälleen ihailla näiden taiteilijoiden luovuutta ja rohkeutta. Kyllä ne osaa ja yllättää, vau!

Vimmassa parasta on just nää tyypit ja heidän ammattitaito suunnitella, tehdä ja kehittää kokoajan uutta ja ideoida mitä villimpiäkin juttuja. Ilolla ja ajatuksella on lähtenyt Vimman mukaan paljon suomalaisia suunnittelijoita ja bloggareita. Ja tällä hetkellä tuntuu että juuri tätä me ollaan tarvittu, me suomalaiset. Jotain uutta, vähän rosoa, erilaista, rennon rajua ja samalla tyylikästä, ajatonta designia. Brändi joiden tuotteisiin kaikilla kuluttajilla on varaa ja se kestää ”äidiltä tyttärelle”.

Kuten olette blogistakin huomanneet, ja varmasti enemmän vielä instasta, niin Vimman vaatteet ovat meillä kovassa päivittäisessä käytössä. Tuuliturkkia, lettiä, rutturaitaa ja muovistakin vilahtelee Valon päällä siellä täällä. Joten en malta millään odottaa viikonloppuun, että pääsen hipeltämään pähkinöitä, mummoja ja uusia lettituotteita!

Kekseliäitä printtejä, muotoja ja ennen kaikkea taattua V i m m a laatua taas saatavilla viikonloppuna Fashion stock sales -tapahtumasta, Helsingin  Vanhalla Ylioppilastalolla! Sinne siis!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s