Perjantai aamu merirosvon kanssa!


 

Perjantaina kun Valon päiväkoti oli suljettuna koulutuspäivän vuoksi, hengailimme aamun pyjamissa, katsoimme koko pikku kakkosen köllötellen sohvalla ja riehaannuttiin miekkailemaan leikkimiekoilla ennen puistoon lähtöä.

Valolla on kova mielikuvitus ja nopeat rooliasun vaihdokset -turttlesista merirosvoksi, merirosvosta tontuksi, tontusta kaupankassaksi jne… Hyvä kun pysyy välillä itsekään perässä mikä haluaa olla välillä. Siksi meille on kasaantunut jo mukava määrä erilaisia rooliasuja, päähineitä, miekkoja ja naamioita. Siitä vaan valkkaamaan päivän asua ja eikun menoksi. Perjantain asu oli merirosvo ja mulle tietty lankesi Peter Panin rooli. Onneksi ei ole naapuri-ikkunoita lähellä niin sai rauhassa villiintyä lapsen tasolle. Näin ainoan lapsen vanhempia kun ei ihan helpolla päästetä ja jokaisessa leikissä joku rooli leikeissä jaetaan meillekin.

Lapsenmielistä sunnuntaita 😉

Kantsii muuten liittyä lukijaksi tuosta ”seuraa” -kohdasta (vasemmalta sininen), niin saat heti sähköpostiin tiedon uusista postauksista.. Tulossa nimittäin aivan superhieno arvonta VIMMAn kanssa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s