A K I D

akid8

 

Jos et ole ennen kuullut AKID -kenkäbrändistä, niin nyt kannattaa tutustua. Eikö oo namuja? Näissä kengissä yhdistyy kaikki mitä voi toivoa lasten kenkäsuunnittelulta. Tyylikkyys, käytännöllisyys ja mukavuus. En edes osaisi päättää mitkä ostaisin Valolle, sillä voisin haluta vaikka kaikki ja kaikissa väreissä ja materiaaleissa. AKID popot valmistetaan Californiassa ja muksukenkien takaa löytyy jännittävä julkkispariskunta, Ashleight Dempster, kahden lapsen äiti ja hänen aviomiehensä Matt George, joka on nimetty 25 vaikutusvaltaisimmista katumuodin vaikuttajista, sekä toimii Kanye Westin luovana konsulttina. (ja nyt kaikki googlaamaan:) Melkoinen parivaljakko siis lyöneet hynttyyt yhteen ja saaneet aikaan fantastisen upean lasten kenkämalliston koosta 19, kokoon 34.

Viehättävintä omasta mielestäni on kenkien minimalistisuus ja silti pientä kreiseilyä kuitenkin väreissä ja kuoseissa. Esim. hopeiset ja kultaiset unisex slipp on:t, voiko olla makeempia lasten juhlakenkiä, ja samalla nehän toimii järjettömän hyvin ihan minkä tahansa vaatteen kanssa ihan arkikäytössä.

Olin yhteydessä AKID:n ja sain harmikseni kuulla että vielä ei valitettavasti ole mahdollista tilata heidän oman verkkokauppansa kautta suoraan Suomeen näitä tuotteita. Mutta tekevät kovasti töitä että lähiaikona sekin olisi mahdollista, sillä kysyntää on. Kuitenkin siihen saakka onneksi jälleenmyyjiä löytyy ja heiltä saa onneksi tilattua joitakin tuotteita ihan tänne Pohjolaankin saakka.

www.akidbrand.com

INSTAGRAM: AKIDBRAND

kaikki kuvat/ all pictures by AKID

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s