LASTEN LAKANAT

 

Heipparallaa pitkästä aikaa! Aika on ollut kortilla ja oma kehokin on reistaillut aikamoisesti, joten siksi blogikaan ei ole päivittynyt entiseen tapaan. Aurinko tuo kuitenkin uuden fiiliksen ottaa taas kivoja kuvia ja ehkä olokin paranee pikkuhiljaa. Joten toivottavasti postauksetkin tihenee kesää kohden! Näin on ainakin tarkoituksena.

Olen aiemminkin kirjoitellut lasten lakanavalikoimasta ja siitä kuinka hankalaa on löytää minimalistisia ja tyylikkäitä lasten pussilakanoita mistään. Disneyn prinsessalakanoita ja Carseja löytyy ihan päivittäistavarataloista, mutta mistä simppelit lakanat pelkistettyyn lastenhuoneeseen jossa ei ehdi päiväpeittoja sijaamaan? Mielellään sitä vain heittäisi peiton suoraksi ja tyynyt siihen päälle päiväksi ja pääsisi helpolla. Plussana on siis makia kuosi.

H&M:ltä ja Annolta olen aiemmin tehnyt muutamat kivat ja edulliset löydöt, dinoja, tiikereitä ja pilviä. Eikä Beau LOvesikaan ei ole tuottanut pettymystä juniorilakanoiden suhteen. Mutta nyt saatiin VIMMAlta testiin hienoimmat pussilakana ja tyynyliina ikinä! Vimma aloitti ensin vauvojen torkkupeitosta (mikä osoittautui hitiksi), sitten laajensi vauvojen pussilakanasettiin, joita löytyy verkkokaupasta vielä muutama… ja nyt aikoo valmistaa juniorikoon lastenpussilakana -ja tyynyliinasetin (pussilakanan koko on 120×160 cm, tyynyliinan 40×60 cm) ’dalmatian’-kuosista jos saadaan aikaan hyvä kimppatilaus!

Jos siis kiinnostaa juniorikoon dalmis-pussilakanasetti, niin Marjut ottaa enemmän kuin mielellään ennakkotilauksia vastaan sähköpostitse:  info@vimmacompany.com  , laita aihekenttään: JUNIORILAKANAT.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s